Skupina HSE

Razstava Marka Mladovana v galeriji Frnaža

novice

11.11.2011

Marko Mladovan: Vsakdanja pot

Razstava sodelavca Soških elektrarn Marka Mladovana Vsakdanja pot v Galeriji Frnaža (Erjavčeva ulica 4, Nova Gorica) je na ogled vsak delavnik med 8. in 16. uro do 18. novembra.


»Razstavljena dela so s fotografskim aparatom ovekovečeni drobci iz vsakdanjega življenja, ki v naglici vsakdana neopaženo zdrsijo mimo nas. Od tod tudi naslov razstave Vsakdanja pot. Marko prav iz teh na videz nepomembnih drobcev ustvarja celoto, zgodbo življenja. To je zanj izziv, tako estetski kot tudi tehnični: ujeti lepoto in moč v trenutku življenja,« so zapisali v lični publikaciji k razstavi.

Fotografije so vsebinsko razdeljene v štiri sklope: portreti, koncerti, panorama in mestni utrip. Markova prva samostojna razstava je lep uspeh, za katerega mu iskreno čestitamo! Veselimo se prihodnjih uspehov, saj, kot so zapisali v priložnostni publikaciji: » … In to je šele začetek.«

Le še nekaj dni je torej za ogled fotografske razstave našega sodelavca Marka Mladovana v galeriji Frnaža, ki domuje v prostorih Krajevne skupnosti Nova Gorica. Vljudno vabljeni!

Geometrija
Ogledalo zločina