Skupina HSE

Novoletna donacija SENG splošni bolnišnici dr. Franca Derganca

novice

12.12.2012

Namesto obdarovanj boljši pogoji za bolnike

V Soških elektrarnah Nova Gorica smo tudi letos sredstva za novoletne čestitke in obdarovanja namenili Splošni bolnišnici dr. Franca Derganca v Šempetru pri Gorici.

Direktor družbe Soške elektrarne Nova Gorica Vladimir Gabrijelčič je danes izročil ček v vrednosti 10.000 evrov Darku Žiberni, v. d. direktorju Splošne bolnišnice dr. Franca Derganca Nova Gorica. Celotni znesek bodo v bolnišnici namenili za sofinanciranje adaptacije ambulante internistične službe. Tako bodo prispevali košček k boljšemu počutju in kakovostnejšemu delu v ambulanti, kjer letno obravnavajo več kot 8000 bolnikov.

Kot je ob predaji povedal direktor SENG Vladimir Gabrijelčič, v Soških elektrarnah razumemo odgovornost do družbenega okolja kot temelj trajnostnega razvoja. Z okoljem, v katerem poslujemo, želimo dejavno sodelovati in prispevati k pozitivnim spremembam za ljudi, ter dodal: »Verjamemo, da bodo tudi ta sredstva pripomogla k boljši zdravstveni oskrbi bolnikov, zaposlenim v bolnišnici pa izboljšala pogoje za delo.«
Ob tej priložnosti zaželimo vsem veliko zdravja in sreče!

Soške elektrarne Nova Gorica
Splošna bolnišnica dr. Franca Derganca Nova Gorica

Darko Žiberna, v. d. direktorja Splošne bolnišnice dr. Franca Derganca Nova Gorica (levo), in direktor družbe Soške elektrarne Nova Gorica Vladimir Gabrijelčič (desno)