Skupina HSE

Obdarujemo odgovorno do skupnosti

novice

19.12.2014

Obdarovati je mogoče na različne načine. V Soških elektrarnah Nova Gorica smo se odločili nagraditi kar najširši krog, zato tudi letos sredstva za novoletne čestitke in obdarovanja namenjamo šempetrski bolnišnici. 10.000 evrov bo letos pripomoglo k izboljšanju diagnostike.

Zdravje je največje bogastvo in če lahko pripomoremo k temu, da bo boljša diagnostika dostopna kar najširšemu krogu prebivalcev in k večjemu zadovoljstvu zaposlenih, s tem pa boljšim storitvam za obolele, smo dosegli namen. Še posebej smo ponosni in veseli, da smo že dolgoletni donator Splošni bolnišnici dr. Franca Derganca Nova Gorica, je poudaril direktor Soških elektrarn Nova Gorica Vladimir Gabrijelčič, ki je danes izročil ček v vrednosti 10.000 evrov v. d. direktorici prim. Nataši Fikfak, dr. med., spec. int. in hemat. Celotni znesek bodo v bolnišnici namenili za pomoč pri nakupu ultrazvočnega aparata.

Dosedanja dobra praksa novoletnih dobrodelnih donacij v SENG Splošni bolnišnici je doslej prispevala k boljšim delovnim pogojem in posodobitvi opreme v Internistični službi, na Oddelku za ortopedijo, na Oddelku za invalidno mladino Stara Gora, omogočila nadgradnjo ultrazvočnega aparata na Ginekološko porodniški službi in tako omogočila boljšo zdravstveno oskrbo pacientov. S temi dejanji želimo širiti načela družbeno odgovornega ravnanja v okolju, v katerem delujemo in ga soustvarjamo.

v. d. direktorice zavoda prim. Nataša Fikfak, dr. med., spec. int. in hemat. in dir. SENG Vladimir Gabrijelčič